010 315 6600 (Päivystys: 010 315 6610) info@ulefos.fi
Valitse sivu

Asiakkaiden koulutus


Ulefos Oy järjestää tuotekoulutusta asentajille, työnjohdolle ja suunnittelijoille. Käytettävissämme ovat SGN Groupin koulutustilat ja auditorio Vantaan Koivuhaassa. Lisäksi osallistumme tarpeen mukaan asiakkaan omiin koulutustilaisuuksiin, joiden yhteydessä tiedotamme uutuustuotteistamme sekä tuotteiden teknisistä muutoksista.

Kotimaassa järjestettävän koulutuksen lisäksi asiakkaidemme on mahdollista osallistua myös valmistajiemme tehtailla tapahtuvaan koulutukseen.

Erillisten koulutustilaisuuksien lisäksi aluepäällikkömme ovat aktiivisesti yhteydessä asiakkaidemme työnjohtoon auttaakseen heitä mahdollisissa ongelmissa ja informoidakseen heitä muilta käyttäjiltä saaduista kokemuksista.

Toiminnanohjaus

Nykyaikainen ERP-järjestelmä tehostaa merkittävästi liiketoimintaprosesseja sekä parantaa ennustettavuutta ja mahdollistaa reaaliaikaisen tiedonkulun estäen tehokkaasti esimerkiksi nimikevajauksesta johtuvien toimitusongelmien syntymisen.

Ohjelmiston raportointiominaisuudet mahdollistavat taloudellisen tiedon ajantasaisen, yksityiskohtaisen ja tehokkaan seurannan. Laskujen vastaanottaminen, lähettäminen ja kierrätys sähköisessä muodossa on luonnollisesti mahdollista.