010 315 6600 (Päivystys: 010 315 6610) info@ulefos.fi
Valitse sivu

Hyvä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme

Elämme tällä hetkellä hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa. Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on meille äärimmäisen tärkeää. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Teemme kaikkemme, että voimme palvella sinua turvallisesti. Asiakaspalvelumme sekä myyntimme palvelevat sinua normaalisti, eikä koronavirusepidemialla ole toistaiseksi vaikutusta tavarantoimituksiin tai tuotteidemme saatavuuteen

Toimintatapamme poikkeusaikana

Seuraamme koronavirukseen liittyvää viranomaistiedotusta tarkasti. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Olemme panostaneet hyvään käsihygieniaan, vältämme ylimääräistä kanssakäymistä, pidämme palaverimme ja asiakastapaamisemme etänä, sekä palvelemme asiakkaitamme puhelimitse tai sähköisissä kanavissa. Lisäksi, turvataksemme tehtaiden ja logististen toimintojen jatkuvuuden emme toistaiseksi ota asiakkaita tai vierailijoita vastaan toimipaikoillamme.

Yhteydenpito poikkeusaikana

Pyydämme lähestymään meitä puhelimitse tai sähköisin välinein. Kaikki tilauksiin sekä tarjouksiin liittyvät kysymykset ja dokumentit voi toimittaa sähköpostiimme: info@ulefos.fi. Pyydämme ymmärrystä tilanteisiin, jolloin toiminnassamme on muutoksia esimerkiksi ulkopuolisen toimijan toimitushaasteiden vuoksi. Lupaamme informoida asiakkaitamme kaikista käänteistä, kuten olemme tähänkin asti tehneet. Lopuksi pyydämme sinulta, että pidäthän huolta itsestäsi. Uskomme, että yhdessä selviämme tästä erityisestä ajasta huolellisuuden, kumppanuuden ja nopean päätöksenteon avulla.