010 315 6600 (Päivystys: 010 315 6610) info@ulefos.fi
Valitse sivu

Läpivientitiiviste


Läpivientitiiviste ULEFOS LINK-SEAL® on korkealaatuinen läpivientitiiviste erilaisten putkien seinä-, lattia- ja kattoläpivientien pysyvään asennukseen. Ulefos Link-Seal® läpivientitiivisteet on helppo sovittaa eri putkihalkaisijoille ja erikokoisille läpivientiaukoille. Materiaalivaihtoehdot mahdollistavat laajan käyttöalueen.

Ulefos Link-Seal® läpivientitiiviste muodostuu ketjupaloista. Jokainen pala muodostuu haponkestävästä pultista ja mutterista, kahdesta painelevystä sekä kumilohkosta. Lenkkejä on eri kokoisia riippuen läpivientiaukon ja putken välyksestä.

Putken ja läpivientiaukon halkaisijat määrittävät myös valmiin tiivisteen palojen lukumäärän. Yksinkertaisella laskutoimituksella voidaan määrittää tarvittava palan koko ja lukumäärä erilaisille putki ja läpivientiaukko vaihtoehdoille.

ULEFOS COMPAKT on sarja korkealaatuisia läpivientitiivisteitä vesi-, kaasu- ja viemärijohdoille sekä kaapeleille jotka johdetaan lattian, seinän tai katon läpi. Ulefos Compakt läpivientitiivisteiden kaksi eri versiota täydentävät loistavasti Ulefos Link-Seal® läpivientitiivisteitä. Molemmat versiot on valmistettu korkealaatuisesta kumista, painelevyt, pultit ja mutterit ovat ruostumatonta terästä.

Tilaa läpivientitiiviste Ulefosilta

Tarkemmat tiedot tiivisteistä ja muista tuotteista löydät tuoteluettelosta (linkki sivun yläosassa oikealla).

Tai tilaa soittamalla numeroomme 010 315 6600.