010 315 6600 (Päivystys: 010 315 6610) info@ulefos.fi
Valitse sivu

ULEFOS LINK-SEAL®


ULEFOS LINK-SEAL® on korkealaatuinen läpivientitiiviste erilaisten putkien seinä-, lattia- ja kattoläpivientien pysyvään asennukseen. Ulefos Link-Seal® läpivientitiiviste on helppo sovittaa eri putkihalkaisijoille ja erikokoisille läpivientiaukoille. Materiaalivaihtoehdot mahdollistavat laajan käyttöalueen.

Ulefos Link-Seal® läpivientitiiviste muodostuu ketjupaloista. Jokainen pala muodostuu haponkestävästä pultista ja mutterista, kahdesta painelevystä sekä kumilohkosta. Lenkkejä on eri kokoisia riippuen läpivientiaukon ja putken välyksestä.

Putken ja läpivientiaukon halkaisijat määrittävät myös valmiin tiivisteen palojen lukumäärän. Yksinkertaisella laskutoimituksella voidaan määrittää tarvittava palan koko ja lukumäärä erilaisille putki ja läpivientiaukko vaihtoehdoille.

ULEFOS COMPAKT on sarja korkealaatuisia läpivientitiivisteitä vesi-, kaasu- ja viemärijohdoille sekä kaapeleille jotka johdetaan lattian, seinän tai katon läpi. Ulefos Compakt läpivientitiivisteiden kaksi eri versiota täydentävät loistavasti Ulefos Link-Seal® läpivientitiivisteitä. Molemmat versiot on valmistettu korkealaatuisesta kumista, painelevyt, pultit ja mutterit ovat ruostumatonta terästä.

Hyväksyntä

Ulefos Link-Seal lävientitiivisteet on DNV – hyväksyntä.
Lisätiedot Ulefosilta.

Valikoima

Ulefos Link-Seal® myydään paloina tai valmiiksi koottuna. Riippuen käyttöalasta ja putkimateriaalista on valittavissa viisi eri kumilaatua, katso tekniset tiedot.

Palojen koon ja lukumäärän laskeminen

Sivuillamme on ohjeita miten palojen koko ja lukumäärä lasketaan. Helpon tapa on ottaa yhteyttä Ulefosiin. Kun kerrotte meille putken ulkohalkaisijan, materiaalin ja käyttötarkoituksen voimme laskentaohjelman avulla selvittää sopivan läpivientireiän halkaisijan jolla saavutamme taloudellisen ja tarkoituksenmukaisen tiivistysratkaisun samoin kuin määritämme tarvittavan palojen paksuuden ja lukumäärän.