010 315 6600 (Päivystys: 010 315 6610) info@ulefos.fi
Valitse sivu

Muoviset liittimet

HinnastoUlefosin muovinen pistoliitin soveltuu vesijohtoverkostojen rakentamiseen
liitettäessä erilaisia varusteita vesijohtoon ja liitettäessä vesijohtoja runkoverkkoon joko haaroituksin tai liitossatuloiden avulla.

Liitinmateriaali on täysin korroosiosta vapaa. Pistoliitin on aina vetoa kestävä PE-putkille. Sitä voidaan käyttää niin puhtaalle kuin jätevedelle, myös pienihalkaisijaista paineviemäriverkostoa rakennettaessa ja saneeraustöissä. Liitin voi olla jatkoliitin, kierteellinen pistoliitin, t-liitin kokonaan pistomuhveilla tai kierteellisen ja pistomuhvin yhdistelmä.

Ulefosin mekaanisesti kiristettävä liitin soveltuu vesijohtoverkostojen rakentamiseen liitettäessä erilaisia varusteita vesijohtoon ja liitettäessä vesijohtoja runkoverkkoon joko haaroituksin tai liitossatuloiden avulla.

Liitinmateriaali on täysin korroosiosta vapaa. Liitin on aina vetoa kestävä PE-putkille. Sitä voidaan käyttää niin puhtaalle kuin jätevedelle, myös pienihalkaisijaista paineviemäriverkostoa rakennettaessa ja saneeraustöissä. Liitin voi olla jatkoliitin, kierteellinen pistoliitin, t-liitin kokonaan pistomuhveilla tai kierteellisen ja pistomuhvin yhdistelmä.