010 315 6600 (Päivystys: 010 315 6610) info@ulefos.fi
Valitse sivu

Ulefos Plasson sähköhitsausosat

Hinnasto


TEKNISET TIEDOT

 

Materiaalit

Sähköhitsausosat on valmistettu paineluokkaan PN 16 vedelle ja PN 10 kaasulle (poislukien kevytmuhvi tai jos on muuta ilmoitettu).

Hitsattavat putket – PE80, PE100

Putkiosat 75 mm saakka on hitsattavissa SDR 7-11 putkille jos ei muuta ilmoiteta. Putkiosat 90 mm ja siitä ylöspäin ovat hitsattavissa SDR 7-17 putkille jos ei muuta ilmoiteta.

Materiaali

Kaikki sähköhitsausosat on valmistettu materiaalista PE100 mikä täyttää kansainväliset standardit juomavedelle ja kaasulle. Metallivahvikkeet ovat ruostumatonta terästä A2. Hitsaussatuloiden vahvikkeet, pultit ja mutterit ovat galvanoitua terästä (Sähkösinkitty).

Standardit

Putkiosavalikoima on suunniteltu, testattu ja tarkastettu Plassonin sisäisten normien mukaisesti. Nämä normit täyttävät standardien SS-EN1555 ja SS-EN12201 vaatimukset.

Laatu

Plasson on sertifioitu ISO 9001 laadunvarmistusjärjestelmän mukaisesti. ISO 9001 mukaiset työrutiinit velvoittavat yrityksen tiukkaan valvontaan läpi koko tuotantoprosessin.

Hitsaus

Plassonin hitsausosia voidaan hitsata Plassonin täysautomaattisella hitsauskoneella sekä myös muilla viivakoodinlukijalla varustetuilla hitsauskoneilla. Jokainen osa toimitetaan täydellisenä varustettuna viivakoodilla hitsausarvojen lukemista varten ja valmistuskoodilla jäljittämistä varten. Osissa on sulamisilmaisimet hitsauksen jälkeen suoritettavaa visuaalista tarkastusta varten. Plassonin ainutlaatuisille hitsausosille hitsausaika on aina sama riippumatta ympäristön lämpötilasta. Osien kaapelinastat ovat halkaisijaltaan 4 mm. Putkiosia voidaan hitsata lämpötiloissa – 10°C – +45°C. Alemmissa lämpötiloissa ota yhteyttä Ulefosiin.