Skip to main content
Ulefos > Keitä olemme?

Keitä olemme?

Ulefos on 1657 perustettu Pohjoismainen vesi- ja jätevesihuoltotuotteiden toimittaja, jolla on yli 300 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa.

Suomessa Ulefos Oy työllistää noin 50 henkilöä. Yhtiöön kuuluva rautavalimo, Niemisen Valimo, toimii Harjavallassa. Myynnin ja hallinnon päätoimipiste sekä logistiikkakeskus sijaitsevat Vantaan Koivuhaassa.

Pyrimme olemaan teknisen kehityksen, konsultoinnin sekä valmistuksen eturintamassa ja toimitamme asiakkaillemme moderneja ja entistä ympäristöystävällisempiä ratkaisuja.

Kaikki toimittamamme ratkaisut eivät ole yhtä näkyviä. Suuri osa tuotteistamme palvelee haudattuna maan alle. Olemme siis ylpeänä osallisena yhdessä yhteiskunnallisesti tärkeimmästä infrastruktuureistamme, joka varmistaa sen, että vesi- ja viemärijärjestelmämme toimivat moitteettomasti. Tällä tavoin autamme kotiemme jokapäiväistä elämää ja teollisuutemme toimintaa.

Kansistomme puolestaan ovat luonnollinen osa katua ja kaupunkiympäristöä.


Liiketoiminta-alueemme

Vesihuoltotekniikka

Ulefosilla on oma venttiilitehdas Kongsbergissä, Norjassa. Tämän lisäksi myymme muiden tarkkaan valittujen toimittajien laadukkaita vesihuoltotekniikan tuotteita.

Tutustu vesihuoltotekniikan tuotteisiimme

Valurautakansistot

Ulefos Niemisen Valimo on toiminut samalla paikalla Harjavallassa jo vuodesta 1928 alkaen. valurautaisia tuotteita julkiselle sektorille ja teollisuuteen. Päätuotteitamme ovat kaivojen kansistot sekä teollisuuden alihankintavalut. Tuotteemme ovat laadukkaita, mittatarkkoja ja asennusvalmiita. Kotimaisena valmistajana pystymme takaamaan tuotteillemme joustavat ja nopeat toimitusajat.

Tutustu valurautakansistoihimme

Näin otat meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella

Ulefos Groupin konserninjohto

Martin Sagen

CEO
Toimitusjohtaja

Jan Halvor Sael

CFO
Talousjohtaja

Sonja Tørlen

HR
HR Johtaja

Torbjørn Iversen

COO
Operatiivinen johtaja

Lasse Enger-Larsen

Myynti ja markkinointijohtaja

Yli 370 vuoden kokemus.

Lue historiamme

Arvomme

Arvomme peilaavat sitä, että keitä olemme, mihin uskomme ja mitä tavoitteita meillä on. Ne kuvaavat Ulefosin yrityskulttuuria ja toimivat meille suunnannäyttäjänä.

Lue lisää arvoistamme